Извор:Фото: Профимеида

Сестра Луке Јовића дуго се борила се опаком болешћу

Извор: Нпортал

20.06.2024.

17:24

СРБИЈА ЈЕ данас у последњем минуту надокнаде успела да изједначи резултат против Словеније на Европском првенству. Овог пута Лука Јовић спасио је нашу земљу.

Објективи камера су пре почетка меча били уперени у трибине.

Видели смо да Анастасија Ражнатовић за репрезентацију и супруга Немању Гудеља навија уз мајку Цецу и свекрву Оливеру, чули шта трешти из свлачионице Србије, али и "израчунали" колико је новца има лепа манекенка Софија Милошевић потрошила на скупоцени накит који је носила на себи уз дрес репрезентације.

BloombergAdria.com

 

Оно што је такође битно јесте то што је Софија на трибинама уз породицу Луке Јовића и да је ту и Јовићева старија сестра Милијана.

Лука Јовић је неколико пута до сада рекао да је поред Софије она његова највећа подршка и поносна је на сваки његов успех, али и да је он био најсрећнији када је Милијана победила тешку болест. Ова заносна бринета тренутно живи у Београду, али када год јој то време и обавезе дозволе отпутује код брата и његове мечеве неретко испрати са трибина.

BloombergAdria.com

 

Била је у Катару са својом јачом половином, али њени пратиоци, осим ласкавих коментара на рачун фигуре у бикинију, остављају и оне који се тичу њених братанаца - Милијана неретко објављује слике синова свог брата, а пратиоци јој честитају на односима које чува и са Лукиним сином из првог брака и пишу "нико нема овако згодну тетку":

BloombergAdria.com

 

Лука је пре неколико година открио да се његова старија сестра борила са леукемијом, коју је победила, а то је био најтежи тренутак у животима целе породице Јовић. "Не говорим много о овоме, али када сам имао 9 или 10 година, старија сеста је била озбиљно болесна, то је био моменат који је обележио наше животе. Доктори су открили да има леукемију, била је јако дуго у болници. Мама је престала да се бави вођењем маркета како би бринула о њој. Током целе године, породица је била раздвојена, живео сам са татом и дедом, ишао у Звезду, док је мама била уз сестру", испричао је Лука једном приликом и додао:

- Било је то тешко време, али оно чега се највише сећам је осећај одласка кући у Батар после утакмица са Звездом. Једног дана, док ме је тата возио кући са тренинга, стао је и покупио ујака и рођака. Нисам знао шта се дешава, али онда сам схватио да имамо велико славље. Отишли смо кући и сестра је имала папирну капу која је личила на рођенданску. Рекли су јој да је излечена и тај нестваран осећај се тешко може описати, кад знаш да је све у реду, јер смо сви били престрављени јако дуго - отворио је душу тада Лука.

Мондо