Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda/АТА имагес

ПЕВАЧИЦА ПРЕВАРИЛА САШУ: "Плакала сам, све сам ризиковала"

Извор: Нпорал

20.06.2024.

19:24

"Рескирала сам све, и успело је!"

Певачица Надица Адемов прославила се у такмичењу "Звезде Гранда", а како је открила на аудицији се појавила тако што је преварила Сашу Поповића.

- Овде сам имала само петнаест година. Када је Сале видео да сам осми разред рекао је: „Немогуће“, питао се како сам се пријавила ко ме је пустио, а ја сам се пријавила на личну карту од другарице. Рескирала сам све, и успело је, рекла је Надица Адемов и открила да је током такмичења често плакала.

BloombergAdria.com

- Интересантно је да када сам ја била у такмичењу мене је Сале увек остављао последњу, али сваки круг девет месеци. Ја се увек расплачем, и питам га зашто ја последња, а он каже: „Зато што си мој фаворит и увек ћеш бити последња, зато немој да се бринеш“, присетила се певачица.

BloombergAdria.com

Подсећамо, Надица је само неколико месеци након порођаја поново трудна са милионером ком још увек није изговорила судбоносно "да".

- Ми смо се дружили пре него што смо били заједно и били смо добри другари. Он је био у друштву које сам виђала често и он ми је увек био другачији до осталих. Другачије се облачио, понашао, другачију причу је имао. Када се десио тај моменат ја сам рекла: „Ау, човече па где си ти до сад“. Стварно смо били пријатељи ја никада нисам веровала да ћемо ми завршити заједно икад у животу то му и данас кажем, али он каже: „Ма, да како да не“, рекла је Адемова.

(Гранд)