Извор:Фото: Профимедиа/ИМАГО, ТикТок принтскрин/danijeljx

СУЗЕ ЛИЈЕ: Славни фолкер снимљен у публици против Словеније

Извор: Нпортал

21.06.2024.

11:49

ПРАВА атракција.

Радиша Трајковић Ђани један је од познатих личности који су отпутовали у Немачку како би бодрили нашу фудбалску репрезентацију на Европском првенству.

Са њим су на пут отишли син и пријатељи, а колико емотивно доживљава све шта се дешава на терену показују снимци на друштвеним мрежама.

Певач је попут многобројних навијача бурно реаговао током утакмице са Словенијом, а када је Лука Јовић у последњој секунди меча изједначио резултат и тако дао шансу нашој репрезентацији да се бори за пролазак у даљи ток такмичења, Ђани се расплакао. Сузе није могао да задржи, а све време је грлио пријатеља.

Иначе, Ђани је права атракција међу нашим навијачима. Ко год га види му приђе да се слика с њим, а он свима излази у сусрет, чак је с фановима и запевао.

Подсетимо, У Немачкој су Светлана Цеца Ражнатовић и њена ћерка Анастасија, супруга фудбалера Немање Гудеља. Ту је и цела његова породица. Са трибина веренику Луки Јовићу и његовим саиграчима подршку пружа и Софија Милошевић, која се не одваја од Јовићевих родитеља и сестре.