Извор:ФОТО: Ата / Принтскрин Инстаграм jovanajeremic

Огласила се Јована Јеремић након сурових Радетових коментара

Извор: Нпортал

21.06.2024.

17:35

КОМЕНТАРИ Радета Богдановића жељно се исчекују при свакој фудбалској утакмици Србије. Најчешће строго и сурово говори о нашој репрезентацији.

Репрезентација Србије избегла је пораз у последњем тренутку утакмице против Словеније, голом Луке Јовића. Но, иако су орлови задржали шансу да се пласирају у осмину финала, стручни консултант на РТС, Раде Богдановић, није био задовољан.

BloombergAdria.com

 

После утакмице оштро је критиковао везисту Србије Сергеја Милинковић Савића, који је код гола Словеније "испустио" играча који га је чувао и није га спречио да постигне гол.

- Ја сам овде извређао Сергеја Милинковић-Савића, нису то чули гледаоци. Он је ушао у игру и трчи за оним десним беком као баба. Не можемо причати о добрим изменама Србије", рекао је Богдановић. "Причали смо 'Јао, неће играти Сергеј...', па је л' сте видели како затвара десну страну? Па, оно је срамота на овом нивоу!.

- Ти имаш проблем, јер немаш квалитет! Немамо квалитет да изнесемо лопту из фазе одбране напред. Видели сте Словенце, изашли су у пресинг, одузели две лопте, имали две стативе. Шта ћемо када дођу але, а ми се патимо три године, крваримо, је ли тако, јесте. Немамо крилне играче, говоримо да можемо да играмо са два, а ја говорим да не можемо, јер двојицу нерадника у одбрани не можеш да трпиш. Једног да, али двојицу не. То се и данас видело. Нису играчи које можеш да натераш да играш одбрану", рекао је Богдановић у емисији "Сви играју, фудбал побеђује.

BloombergAdria.com

 

- Рећи ћу једно и потписујем! Раде Богдановић је Бог коментарисања фудбала. Ја га обожавам - истакла је водитељка јутарњег програма у објави на Инстаграму.

Мондо