Извор:ФОТО: Притнскрин Инстаграм willevy / gutierrezelizabeth_

Развод ЛАТИНО заводника након 20 година

Извор: Нпортал

21.06.2024.

18:27

ГЛУМАЦ и бивши модел Вилијам Леви објавио је 2022. године на свом Инстаграм налогу да се након 18 година брака, разводи од супруге Елизабет Гутјерез. Међутим, неколико минута касније избрисао је ту објаву, али како пишу страни медији, њиховој љубави је сада, после 18 година брака дефинитивно дошао крај.

Глумац кубанског порекла Вилијам Леви стекао је титулу миљеника жена готово одмах након што се први пут појавио у свету шоу-бизниса, прво као модел, а потом и као глумац у теленовелама. Звезда латино серија неколико пута је проглашаван за најсексепилнијег мушкарца на свету, а сада је освојио још једну титулу, титулу највећег прељубника.

Њихов брак, који је био под рефлекторима због Левијевих бројних улога заводника и Гутијерезине харизме на екрану, сада је завршио након турбулентног периода обележеног породичним несугласицама и јавним медијским бламажама.

Наиме, како су писали светски медији, Леви је преварио супругу са 80 различитих жена, а прошле године испливала је још једна његова афера.

Латино заводник никада није крио да је неверан супрузи, а гласине о њиховом разводу круже откако су се венчали.

А вест о њиховом разводу доспела је у јавност након што је полиција неколико пута интервенисала у њиховом дому.

Када је покушала да уђе, Леви ју је наводно гурнуо како би је спречио да уђе. Леви је негирао да је гурао Кејли, а у извештају је наведено да на Кејли није било "никаквих трагова, црвенила или знакова повреде". На снимцима полицијске камере са инцидента који су подељени путем друштвених медија, Гутијерез и Кејли говоре полицајцима да је Леви у кућу довео другу жену коју тренутно крије. Елизабет Гутијерез је тврдила да је Леви био "очигледно под утицајем нечега" и називала га својим бившим.

- Ово је моја кућа и кућа моје деце, тако да она треба да оде, рекла је Гутијерез, додајући да Леви може да ради шта год жели другде, али не у њиховој породичној кући.

Такође је рекла да је блокирала Левија, тврдећи да је он "увек вређа". "Ус Wееклy" је контактирао Левија и Гутијерез за коментар, а глумица је потврдила да су она и Леви били раздвојени "пар месеци" током искреног интервјуа за "Хола".

- Тренутно нисмо заједно. Са моје стране, то никада није било због недостатка љубави, само мислим да нисам иста девојка коју је упознао пре 20 година. Оно што желимо у овом тренутку је другачије. Увек ћу га волети, увек ћу му желети све најбоље, и као што сам увек говорила, био са мном или не, желим да га видим срећног. То је оно у шта сам се заљубила, његов осмех… Увек желим да га видим насмејаног. Постоје ствари које, ако се не промене, морате да промените. И то је била опција коју сам морала да узмем у обзир, рекла је она.

Гутијерез је додала да није тајна да је Леви био љубав њеног живота и рекла је да су њена деца "у миру" са разводом.