Извор:ФОТО: Профимедија / принтскрин x xevt - xhvt

Туристкињу повредио БИК на ПЛАЖИ у Мексику (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

21.06.2024.

20:37

ЈЕДНА туристкиња је задобила теже повреде након што ју је на једној популарној плажи у Мексику напао бик кога је провоцирала.

На друштвеним мрежама је објављен застрашујући снимак. Жена је, како преноси "Менс јоурнал", провоцирала бика иако јој је скренута пажња да то не чини.

Инцидент се догодио на плажи Ла фортуна у Лос Кабосу, прошле суботе. Локална радио станица је поставила видео на друштвене мреже. На њему се види туристкиња како покушава да покуши своје ствари на плажи и како јој прилази бик.

У почетку све делује наивно, као да неће бити проблема. Међутим, како је жена покушала да отера бика он се све више раздражио и кренуо да је напада.

- Госпођо, заиста се играте сада. Молим вас не чините то. Молим вас, чује се како један мушкарац покушава да одврати туристкињу од ударања бика.

Напад бика траје 20-ак секунди и за то време бик је жену вукао по плажи. У једном тренутку она је потпуно непомична као да се онесвестила.

На крају је бик изгубио интересовање и отишао. На овој плажи нема стално запослених спасилаца тако да жени нико од надлежних није могао да притекне у помоћ. Надлежни су поново апеловали на посетиоце да не прилазе дивљим животињама како би се спречиле ситуације сличне овој.

(Телеграф.рс)