Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/n.radonjic7

БРИГА ГА ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ: Радоњић ужива на одмору

Извор: Нпортал

21.06.2024.

22:41

ДОК СЕ Србија у Минхену бори за пролазак даље на Европском првенству у фудбалу Немања Радоњић одмара у друштву кошаркаша Боганда Богдановића.

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић и познати фудбалер Немања Радоњић заједно проводе одмор овог јуна. Радоњић, играч Мајорке, објавио је на друштвеним мрежама фотографију са НБА асом, којом је открио да су другови и да очигледно уживају у јунском "распусту" од обавеза.

Богдан Богдановић у понедељак ће се вратити послу, јер ће са репрезентацијом Србије почети припреме за Олимпијске на окупљању у једном београдскомо хотелу, а Немања Радоњић је ових дана у преговорима са Мајорком, док навијачи Звезде очекују његов повратак.

BloombergAdria.com

 

Генерални директор Звезде, Звездан Терзић, овако је говорио о могућности да се Радоњић врати: "Знате став Звезде да не коментаришемо играче који нису потписали. Немања јесте интересантан Звезди, а ми на тој позицији имамо Питера Олајинку. Немања Радоњић увек има отворена врата Црвене звезде. Пита се Мајорка, они имају опцију још неколико дана, решавали су питање тренера. Њему је приоритет да остане у Шпанији... Видећемо у наредним данима", рекао је директор црвено-белих.

Док Радоњић преговара са клубовима и одмара, Богдановић је такође искористио јун да "напуни батерије", па је прошлог викенда био у Сомбору, на коњичкој трци у гостима код Николе Јокића. Навијачи репрезентације са великим симпатијама су видели како капитен и најбољи играч Србије заједно проводе дане одмора, јер је и то битно за тимски дух репрезентације пред којом је крај олимпијског циклуса и борба за олимпијске медаље у Лилу у јулу.

Мондо