Извор:Фото: М. Коковић, Јутјуб принтскрин/Александар Ковачевић

Овај РУКОМЕТАШ син је глумца Данила Лазовића

Извор: Нпортал

23.06.2024.

16:38

ДАНИЛО ЛАЗОВИЋ иза себе је оставио четворо успешне деце.

Вук Лазовић, наследила чувеног глумца Данила Лазовића, од малих ногу заволео је спорт и имао је јасан циљ испред себе - да постане најбољи, а у томе је и успео! Овај згодни рукометаш, који већ годинама мами уздахе дамама, посебно интересантан јавности, како због свог неодољивог изгледа, тако и због прелепе љубавне приче.

BloombergAdria.com

 

Наиме, Вук је прве спортске кораке направио у Партизану, а онда је изградио светску каријеру, те је наступао за бројне клубове, али му је увек најдраже кад игра за репрезентацију Црне Горе.

Тренутно наступа за РК "Мешков Брест", белоруски рукометни клуб из Бреста. Клуб је основан 2002. године и тренутно се такмичи у Првој лиги Белорусије, регионалној СЕХА лиги и Лиги шампиона. Иако има 36 година, у феноменалној је форми, а 2023. године са тимом је покупио бројне награде, те је проглашен и за најбољег играча.

Љубав са колегиницом из Словеније.

Евидентно је да је шарм наследио од чувеног оца, који је важио за великог шмекера. Иако многе даме деле мишљење да је неодољив и посебно харизматичан, његово срце је пре више од деценије освојила Барбара Варлец, рукометашица из Словеније, са којом је добио и сина Луку. Иако је играо свуда по свету, породична база му је у Подгорици.

Пар се упознао 2009. године, док су играли у Зајечару. Након неког времена признали су емоције једно другоме и тако је кренула њихова љубавна прича која до данас траје.

Како се бави спортом Вук веома атрактивно изгледа, а на његовом телу видљив је велики број тетоважа, једна од њих посвећана и покојном оцу.

- Не морам да кажем колико ми недостаје, поготово у оваквим моментима, али то је живот. Од самог старта рекао сам себи да морам да наставим. Имам брата, сестре и маму. Знао сам да не могу ништа променити, а морао сам и њима да помогнем. Отац ми стоји истетовиран на рамену. Цео живот борим се да његово име не обрукам. Мислим да нисам и никада га нећу обрукати, рекао је Вук једном приликом о свом оцу, без којег је остао јако млад.

И остали наследници човека, који је исписао историјске странице у српској ументости, и оставио неизбрисив траг на даскама које живот значе, су врло успешни у професијама којима се баве.

Наиме, најстарија ћерка Јелена завршила је фармацију, Милена је психолог, а и некадашња првакиња државе у плесу, док најмлађи син Милош са мајком Бранком води продавницу мешовите робе на Авали.

Стил