Извор:Фото: АТА имагес

"Јована је бахата - понижава запослене, а нема диплому!"

Извор: Нпортал

24.06.2024.

07:50

ВОДИТЕЉКА često iznosi kritike na račun koleginica sa drugih televizija.

Многи гледаоци сматрају да је Јована Јоксимовић њена конкуренција, али Јеремићева је недавно јасно одговорила на те спекулације,те је коментарисала Јоксимовићеву у контексту њених професионалних достигнућа.

- Резултати говоре да је Јована Јоксимовић прошлост, тачније, она је плусквамперфекат у српском новинарству. То време надобудних и осионих водитеља без интегритета и без темеља је прошло. Сада ће они да се питају "Како ја немам легитимитет, како немам квалитет? Па немаш." Прво, легитимитет у овом послу може да има неко ко заврши озбиљан факултет, а Јована нема завршен озбиљан факултет. Без љутње, нека достави своју диплому, ја ћу моју, па да проценимо - објаснила је Јована, па оптужила колегиницу да је, како она тврди, бахата. 

BloombergAdria.com

- По рејтинзима, Јована је давно изгубила те рејтинге, није чак више ни у трци. Та бахатост и осилност, понижавање колега који раде на телевизији са њом. Шта су све колеге из екипе мени испричале, то је стварно нешто што када бих изнела у јавност потпуно бих јој уништила углед, а тиме не желим да се бавим. Не волим људе који понижавају друге да би себе уздигли, то су комплекси. Народ жели нормалне људе и истинске звезде које служе народу, а не да командују народу. То време лажног елитизма којем Јована Јоксимовић припада са још неким колегама је давно прошло време - рекла је Јеремићева својевремено за "Стар".