Извор:Фото: АТА имагес

Јована ДРХТАВИМ гласом признала: Ако се Драгану нешто деси..

Извор: Нпортал

25.06.2024.

07:16

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић проговорила је о садашњем партнеру, бизнисмену Драгану Станковићу, али и бившем мужу Воји Милошевићу.

- Сви су поносни на мене, мој муж први, Драган је невенчан сада... Он је мој други муж. Воја ми је стварно рекао једном приликом, били смо на паркингу "Пинка", загрлио ме је и рекао ми је: "Срећан сам што сам имао прилику да један део живота будем део историје о којој ће се причати, а то је твој живот", и тад су ми кренуле сузе - причала је, док јој је глас подрхтавао.

BloombergAdria.com

- Он и ја смо стварно прошли много тешке периоде. Воја је био уз мене када ја стварно нисам имала... Када нисмо имали, а кад смо се волели! Он је мене стварно подржавао све време, увек је био свестан тога да ја могу, и он и моја покојна свекрва... Милион пута ухватим себе како размишљам о њој, колико би она била срећна да види све ово сад, да може да види колико је Леа талентована, Леа је преталентовано дете за уметност. Мој први муж није могао да пропрати све оно што сам ја хтела. У једном периоду живота је за мене био фантастичан. Такав треба да ми остане у памћењу! Сутра да се нешто деси са садашњим партнером... Па, зар није лепо да останемо у феноменалним односима? Даће Бог да то не буде, али ако се деси, ми треба да останемо океј, он је формирао мене, оно што сам ја данас. Драган уме да ме прати, он остварује моје снове - казала је Јована Јеремић за "Пинк".

- О мом првом мужу... У своје највеће успехе, поред образовања, каријере и Лее, убрајам и свој први брак, тачније мој однос са мојим првим мужем. Мој највећи успех је наш однос након нашег складног брака, где сам доказала да није сваки развод пораз. Мој развод је био моја највећа победа! Није сваки разведен брак пропали брак! Пропадају људи у погрешним односима, када су сами у двоје. То је промашен живот, а успешно разведен брак је највећа победа и успех! - навела је водитељка на Инстаграму.

(Блиц)