Извор:Фото: МВ/Профимедиа/АТА имагес/А.А.

"Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!"

Извор: Нпортал

25.06.2024.

12:55

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша у свом стилу је пружила подршку нашој фудбалској репрезентацији која вечерас игра утакмицу са Данском.

За певачиц је Лука Јовић адут који ће нас одвести у осмину финала, а да би репрезентација Србије прошла прво коло потребна нам је победа или евентуално и, у неким чудним поклапањима, чак и нерешено, али тада бисмо морали бити стрпљиви и чекати резултате других утакмица.

- Можда нисам имала фудбалски клуб као Цеца и не разумем се у фудбал као она, јер је велика разлика кад си у браку са фудбалером и када си у браку са оним ко шамара фудбалере, али бих свакако и ја пружила сву подршку нашој фудбалској репрезентацији и селектору. Они ових дана пролазе кроз велики притисак, нападе, што је сасвим нормално кад је реч о нама Србима!

BloombergAdria.com

- Себи сами смо највећи непријатељи. Али ја баш имам чудан осећај да ћемо вечерас потомцима Викинга да покажемо пут Валхале! Или да се изразим српски, да им ј…...о кеву! А ако мене питате (иако се не разумем и нико ме не пита, хахаха) тренутно само енергетски осећам (а све је енергија) да је онај у ког су се највише огрешили и ко се враћа у поље добијања заправо Лука Јовић. Тај вам је Обилић који убија Мурата на Косову вечерас. Он вам је енергетска бомба, искористите то. И има још један који вуче јаку енергију, презива се Павловић. Сви су они врхунски фудбалери, на челу са капитеном који је јака кичма, али некада није само до талента, некада Универзум плете чудне нити! А то Пикси најбоље зна! Напред момци! Пс (ако победите а хоћете, ту је Цеца и непозвана да запева са све Гудељ дресом, јадан момак зато и не игра) Срећно! СРБИЈА! - поручила је Јелена путем друштвене мреже Инстаграм.