Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/sofijamilo, АТА имагес/А. Ахел

КАКАВ ГАФ: Није видела ГДЕ се слика пре текме с Данском

Извор: Нпортал

25.06.2024.

18:07

ОНА није видела, али људима на друштвеним мрежама ни ситније ствари од ових не могу да промакну.

Софија Милошевић ће и данас бити на трибинама како би подржала свог изабраника Луку Јовића и српску фудбалску репрезентацију која игра утакмицу са Данском за пласман у нокаут фазу Европског првенства у Немачкој.

BloombergAdria.com

 

Софија је у пратњи пријатеља у јутарњим часовима отпутовала са београдског аеродрома за Минхен. У "кежуал" издању - фармеркама, мајици на бретеле и патикама. Као и увек кад је она у питању, на себи је имала скупоцен накит, али и кофер и ташну познатих светских брендова.

BloombergAdria.com

Међутим, овога пута није обратила пажњу испред чега се фотографише, а људи су на друштвеним мрежама одмах "уснимили" шта се иза ње крије. "Играчке" за одрасле...

BloombergAdria.com

Наравно, ништа страшно, никакав велики гаф, али довољно да се људи нашале на тај рачун. Још ако победимо Данце и пласирамо се у осмину финала Европског првенства у Немачкој - шале ће бити још боље. И сви се надамо да ће бити тако, верујемо да је исти случај и са Софијом... Само да Србија савлада Данску!

BloombergAdria.com

Манекенка и дизајнерка је Луку бодрила са трибина и на претходној утакмици са Словенијом, када је њен вереник голом у последњим секундама изједначио на 1:1 и оставио Србији наду да у последњем мечу у групи може да обезбеди карту за даље.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Софија и Лука заједно су већ пет година, а како је она истицала неколико пута, ускоро ће да стану и на "луди камен".

BloombergAdria.com