Извор:Фото: Профимедиа

Запослио се Марко Јарић - постао члан престижне компаније

Извор: Нпортал

26.06.2024.

18:29

ЗАПОСЛИО СЕ Марко Јарић!

Прослављени кошаркаш Марко Јарић током играња у НБА лиги зарадио је 40 милиона долара, а свој банковни рачун увећао четири пута кроз приватне послове.

BloombergAdria.com

 

Америчка компанија "WестПац Wеалтх Партнерс" је објавила да се њеном тиму придружио прослављени српски кошаркаш, Марко Јарић. Како се наводи, он ће обављати функцију потпредседника за пословни развој и шефа Дивизије за забаву и спорт.

Наиме, реч је о компанији са централом у Сан Дијегу која се бави пружањем финансијских услуга односно саветовањем клијената како да управљају својим новцем, посебно када је реч о пензионерским данима. У фокусу су им предузетници, професионалци у здравству, као и професионални спортисти због чега је и ангажовање Јарића логичан потез.

Како се наводи у опису, помагаће „пословним лидерима, професионалним спортистима и успешним професионалцима из индустрије забаве да управљају, повећају и заштите своје богатство, како би могли да имају још већи утицај на своје заједнице и свет“.

Информација о довођењу Јарића, компанија је објавила на мрежи Линкдин.

- Узбуђени смо да пожелимо добродошлицу Марку Јарићу у наш тим као шеф Дивизије за забаву и спорт. Са динамичном биографијом предузетника и ветерана НБА лиге у којој је провео девет сезона, плус четири године у Евролиги, доноси богато искуство и енергију у нашу организацију. Спремите се за узбудљиве подухвате пред нама - наведено је у објави компаније.

И Јарић је већ на свом профилу на Линкдину додао информацију да обавља нову функцију.

Оно што је посебно занимљиво јесте да компанију воде људи пореклом из БиХ и Србије.

(Форбес)