Извор:Фото: АТА имагес, ngbakery.com

БЕЗ ПАТЕТИКЕ: Ципка се први пут огласила после смрти мужа

Извор: Нпортал

28.06.2024.

14:39

"ЗАХВАЛНА сам Богу што нас је спојио и што смо доживели да смо једна душа, а два тела. Ретке су такве љубави, али постоје. Заједно одавде до вечности!"

Александра Тадић Ципка је пре 40 дана остала без супруга, Небојше Јарина Стојићевића, који је преминуо од последица инфаркта.

Певачица се након ове трагедије потпуно повукла из јавности, а како кажу њени ближњи она је много тешко поднела његову смрт, јер јој је био прва љубав, велика подршка, и савршен партнер.

Након 40 дана, Ципка је смогла снаге да настави даље, па је на свом Инстаграм профилу објавила слику са својим покојним мужем коју је пратила емотивна порука.

- Мој муж и ја. Мој Нека и његова Мица. Све што смо имали да кажемо рекли смо једно другом за живота земаљског, не за друштвене мреже и јавност. У овом посту неће бити патетике, јер то није мој стил. Само ћу вам рећи да сам захвална Богу што нас је спојио и што смо доживели да смо једна душа, а два тела. Ретке су такве љубави, али постоје. Заједно одавде до вечности - почела је Ципка и наставила:

- Фасцинантно ми је било рачуњање разлике у годинама између нас двоје. Ми смо познати по томе колико нас интересују туђа мишљења и причице, наше је било да будемо то што јесмо и ми смо своје жеље и снове испунили. Чаршијски џукци, остављам вас да развијате филмове у својој глави, јер ви знате све, пуштам вас и да правите сензације баш сте ме фино забавили својим причама. Сладите се оним што ви мислите, верујем да вам је тако лакше, а ми волимо да помажемо људима и да олакшавамо туђе бриге и проблеме. Што се тиче мог посла, певања, настављам где смо стали. Припремили смо свашта нешто ново али отом потом. Знам да има много вас који волите мој рад и због ваше подршке и љубави се враћам и настављам! Живим и певам за мог Небојшу, моју подршку, мог идола, вечну љубав. Јачи смо од судбине - написала је Александра и поделила албум фотографија са супругом.