Извор:Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин/kuv_n

МЕЂУ НАЈЛЕПШИМ СРПСКИМ ПАРОВИМА Коју лепотицу је љубио Вања?

Извор: Нпортал

29.06.2024.

07:55

ВАЊА Милинковић-Савић свој приватни живот крије од очију јавности, те се знало само за једну његову девојку.

Голман репрезентације Србије Вања Милинковић Савић постао је главна тема медија након што се сазнало да се потукао усред Европског првенства у Немачкој са навијачима у једној кафани. 

BloombergAdria.com

Како се о животу репрезентативца не зна много, ова информација је изнанадила ширу јавност. Познато је да и Сергеј и Вања Милинковић Савић своју приватност чувају од радозналих очију, а нарочито љубавни живот који је права енигма, нарочито када је реч о млађем фудбалеру.

BloombergAdria.com

За све ове године, Вања је повезиван само са једном девојком, лепом Новосађанком Наталијом Кувељић. 

Фудбалер се једном приликом похвалио на Инстаграму фотографијом са Наталијине велике матуре, а атрактивна црнка позирала је у дугој сатенској хаљини са отвореним леђима.

BloombergAdria.com

Након тога, у неколико наврата су објављивали заједничке фотографије на мрежама, а пар није крио колико је уживао у заједничким тренуцима. 

Писало се и да га је Наталија редовно посећивала у Италији, али и да је Вања користио сваку прилику да се врати у Србију због ње. 

Није познато када је њихова веза окончана, али многи и дан-данас коментаришу да су били један од најлепших парова на јавној сцени.