Извор:Фото: АТА имагес

СЛАВЉЕ У ДОМУ ЈОКСИМОВИЋА: Сашин син постигао успех!

Извор: Нпортал

01.07.2024.

13:06

САША Јоксимовић и његова супруга Невена имају безброј разлога да буду поносни на свог сина Илију.

Глумац и његова вољена супруга већ су двадесет и три године у браку и важе за један од најскладнијих парова на јавној сцени. 

Пар је пре неколико месеци доспео у жижу медијског интересовања када су се нашалили да се разводе. Многи су причали о објави коју је Саша ставио на свој Инстаграм профил: "Обавештавам све, Невена и ја више нисмо заједно. Свако својим афинитетима и доста је било. Буди најбоља мама нашем Илији, а нећу ни ја бити лош тата. Но цоммент."

BloombergAdria.com

 

- Какав црни развод. Ја не бих могао да живим без моје жене, као ни она без мене. Уосталом, било би глупо да се разведемо после 20 година брака. Ако смо издржали заједно две деценије, издржаћемо још толико – рекао је касније Саша, у покушају да све окрене на шалу.

Без обзира на све, Саша и његова супрга наставили су да живе у складу. Породична срећа им је на првом месту: 

- Нас двоје смо увек једно другом излазили у сусрет. Заједно радимо на неговању нашег односа, али и на васпитавању сина Илије, који нас чини бескрајно поносним – истакао је глумац, говорећи о свом наследнику који је напунио 14 година.

- Откако се родио кренуо је да шутира лопту. То му је била прва играчка. Идем на његове тренинге, трудим се да испратим све што ради, али у односу на њега сам фудбалски лаик –рекао је глумац па искрено рекао да сина пола не разуме када прича о фудбалу: 

- Важно је да се он одлично сналази, а мама и ја смо ту за све што треба.

Да се Илија Јоксимовић заиста одлично сналази у свету фудбала сведочи и то што је овог лета стигао до Интеровог летњег кампа.

Невена је на свом профилу забележила успех њиховог јединца.