Извор:Фото: АТА имагес/Инстаграм принтскрин/jelenavuckovic1

"НЕКИ ОДНОС НИЈЕ ДОБАР": Јелена поново у свађи са мајком?

Извор: Нпортал

01.07.2024.

14:15

ПЕВАЧИЦА Јелена Вучковић објавом на Инстаграм профилу је подгрејала причу да је поново у лошем односу са мајком, Гоцом Божиновском.

Гоца је Јелену добила из љубави са Радетом Вучковићем, а млада певачица је неколико пута истицала као је о њој бринула бака, док су се родтељи бавили каријером. 

Гоцина мајка је преузела бригу о Јелени када је она имала само три године. 


Популарна певачица сада је на свом Инстаграм профилу поделила цитат из књиге, који је многе заинтригирао.

- Ако у присуству неких људи аутоматски постајеш узнемирен/а и нервозан/а схвати то као показатељ, да ту можда не треба да будеш. Као температура сто указује на неку инфекцију у организму и диже борбеност тела тако ти и узнемиреност сигнализира да неки однос није добар по тебе - пише у цитату на њеном Инстаграм сторију.

BloombergAdria.com

 

Тиме је подргрејала приче да се поново посвађала са мајком.

"Ма да ли је све у реду са њима? Јел опет у свађи са мајком?", "Што си тужна сада, ко те је издао?", "Стварно заслужујеш да будеш срећна", само су неки од коментара...

Гоцина ћерка признаје да јој раздвојеност од родитеља створила трауме, а како време пролази, оне су и даље присутне.

-Било је тренутака када сам себи говорила: "Ја немам родитеље, имам само баку"... Доста сам се покривала и по глави, имала сам страхове страшне. Презнојавала сам се. Мислила да је неко у просторији, то су све неке трауме. Нажалост, сада ми се све враћа. Било је тешко. Бака ми је брисала сузе, тетка исто.

Себе криви за перид у ком није имала комуникацију са мајко

-Био је период. Разлог је зато што сам је нешто изнервирала. Тада нисмо говориле седам месеци. И много се кајем због тога- испричала је Јелена у емисији на Хајп телевизији.

(Блиц)