Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/topalko.top

"БОГ НА НЕБУ, НА ЗЕМЉИ КУМ" Topalko krstio unuku (FOTO)

Извор: Нпортал

29.06.2024.

23:05

"НЕКА те Божија љубав увек води кроз живот."

Милан Топаловић Топалко јуче је имао велики разлог за славље! Певач је јуче био најсрећнији деда на свету, а повод је био први рођендан и крштење његове унуке Доминике.

Топалкова ћерка Хелена блистала је од среће, а за крштење своје мезимице у цркви изабрала је дугачку белу хаљину са перјем око руку.

- Бог на небу, кум на земљи! Нека те Божија љубав увек води кроз живот! Са нашим драгим пријатељима прославили смо крштење и први рођендан нашој Никици. Хвала свима што су дошли и улепшали овај дан - написао је Топалко на Инстаграму.

Након чина крштења, уследила је и прослава првог рођендана девојчице. Луксузно славље одржано је у познатом престоничком ресторану, који је за ту прилику био декорисан у црвену боју, у којој је била и мала слављеница. Испред ресторана налазио се и мини паркић са тобоганима и балонима у розе боји.

Топаловићи су се потрудили да гостима ништа не зафали, па је тако на шведском столу било и од 'тице млека и специјалитети разних кухиња.

И сам деда Топалко се неколико пута латио микрофона и играо са својом унуком, а на фотографијама можете видети и остале детаље са славља.