Извор:Фото: Профимедиа

"БИО САМ НА МОРФИЈУМУ"Славни глумац рукавима скривао модрице

Извор: Нпортал

02.07.2024.

20:38

ИСКРЕНО признање легдене Холивуда.

Глумац Кевин Костнер једно је од имена у Холивуду, које скоро сви знају, а ту част заслужио је маестралним креацијама које је правио на сцени. Овенчан је и најпрестижнијом наградом у свету филма - Оскаром за ролу у остварењу "Плес са вуковима" из 1990. године.

BloombergAdria.com

 

Као и сваки професионалац био је суочен са бројним изазовима у својој каријери, али никада није хтео да одустане. Глумац је недавно проговорио о искуству које је имао на снимању "Хидден Фигурес" из 2016, а због његових речи постао је још обожаванији.

- Никада нисам радио пијан на снимању. Никада нисам радио ‘надуван’ на сету, али сам последње две недеље био на морфијуму док сам радио на филму Хидден Фигурес - рекао је за Пеопле глумац кога Срби обожавају па додао:

- Десет дана сам радио под инфузијом. Не знам ни како. Био сам добро око три дана, а онда ми се нешто десило.

BloombergAdria.com

 

Евоцирајући успомене на снимање, глумац је открио да је седео сам у својој приколици, са морфијумом у руци, као и да је морао да носи дуге рукаве како би сакрио модрице од инфузије.

- На крају сам морао… Хтео сам да плачем, али сви су гледали, па нисам - истакао је Костнер у емотивном интервјуу, а корисници мрежа су поздравили његову отвореност.

(Курир.рс)