Извор:Фото: Профимедиа, Shutterstock

Годинама лагао жену да је лекар, финансирала га мајка

Извор: Нпортал

03.07.2024.

10:07

КАКО би супругу држао у заблуди, мушкарац је свакога јутра глумио да одлази на посао и враћао се касно увече.

Према писању Yangtze Evening News-а, неименована госпођа из Кине ових дана напокон се развела од мушкарца са којим је провела пет година у браку уверена да је виши лекар у главној болници у граду Вухију.

Како би је држао у заблуди, мушкарац је сваког јутра глумио да одлази на посао и враћао се касно увече, међутим, будући да све то време од њега није видела ни цента уложеног у домаћинство, напокон се упитала има ли тај уопште посао.

Штавише, с временом је открила да не поседује никакву имовину и да нема чак ни аутомобил на своје име, а сваки покушај разговора о његовим примањима завршавао би се скретањем с теме.

BloombergAdria.com

 

Нажалост, мушкарац се с временом исказао и као породични насилник због којег је морала да интервенише полиција, а чест повод физичком злостављању управо су биле свађе везане за финансије.

Главни јунаци ове приче упознали су се недуго након што су обоје прекинули претходне бракове, а везу су озваничили прстењем после три месеца познанства. Пар је убрзо добио ћерку, девојчицу над којом је суд сада жени доделио старатељство.

BloombergAdria.com

 

Суочен са доказима, мушкарац је признао да је годинама био без посла, па открио и то да је лажне документе о запослењу у болници купио на интернету. Помоћу истих исправа покушао је да превари и суд.

- Лагао сам како бих се изборио за старатељство над својом ћерком - рекао је мушкарац и одао да је његове дневне трошкове све време финансирала његова мајка.

Углавном, суд је одобрио развод, жена је добила старатељство, а мушкарцу је наложено да плаћа 1.000 јуана (128 евра) месечно за дететово образовање, навео је у закључку чланка лист.