Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Baka Prase

КАМО СРЕЋЕ ДА САМ СПОНЗОРУША Ања о раскиду са Баком Прасетом

Извор: Нпортал

03.07.2024.

12:58

ПОЗНАТИ млади пар јутјубер Богдан Илић и његова девојка инфлуенсерка Ања Благојевић ставили су тачку на своју љубав.

Бака Прасе и Ања Бла били су неколико година у вези која је имала успоне и падове, а сада су решили да је дефинитивно крај. 

Јавности је тешко да поверује у раскид, пошто су неколико пута лажирали исти. Овога пута је наводно Богдан за све "крив".

Ања је решила  да напусти Београд после свега. Спаковала је кофере, а друштво ће јој правити пријатељица. 

Огласила се на свом Инстаграм профилу раним јутарњим часовима, али још увек није познато где се тачно упутила.

Истакла је да је Богдану увек била подршка, али да он тест није прошао: 

- Искрено, камо среће да сте сви ви у праву. Камо среће да сам спонзоруша и да сам га само искористила. Али не... Ипак сам исправна особа која је била са њим из љубави. Након што ми се моја доброта и посвећеност једној особи обила о главу, верујте ми да би више него ишта волела да сте у праву.

- Још нешто... Видим да многи мисле да је раскид фејк, али време ће показати да није... Такође, видим да многе буни зашто сам ја и даље у нашем стану. Не знам како нисте чули, али је буквално рекао у клипу да ја остајем овде у стану, а да је он у процесу селидбе. Невероватно колико људе заслепљује мржња према мени (највише мушкарце) и да чак након што је Богдан рекао да је он "кривац" и покретач раскида, људи и даље виде проблем у мени и пишу да сам ја њега оставила. Нема потребе да пишете коментаре типа: да сам ја права била бих уз њега, јер ја сам желела, он не жели! Нема потребе да пишете да је он озбиљан лик који је спреман за породицу, а ја само путујем и слично, јер сам ја та која је озбиљна и спремна на све, а он није итд...