Извор:Фото: Профимедиа

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Ево када креће сузбијање комараца.

Извор: Нпортал

03.07.2024.

14:53

ПОЗНАТО када креће сузбијање комараца.

Екипе Сектора екологије и унапређења животне средине ЈКП "Градска чистоћа" Београд наставиће током сутрашњег дана да спроводе акцију сузбијања одраслих јединки комараца на територији града Београда уређајима са земље, уколико временски услови то буду дозволили, саопштило је данас то предузеће.

Сузбијање комараца вршиће се у раним јутарњим часовима у периоду од 3.30 часова у насељу Винча, Ритопек, од насеља 13. мај ка Пупиновом мосту, Прегревица, Бели поток, Зуце, Рушањ, Врчин, 13. мај, Сај, Говеђи брод.

Запрашивање ће се вршити и на Ади Хуји, Вишњици ка Белој Стени, Великим Црљенима, Младеновцу, Рајковцу, Селтерсу, Лазаревцу, Шушњару, Вреоцима, Новом Медошевцу, Расаднику, Центру 1 и 2, Петки, Шопићима, Добановцима, Бољевцима, Јакову, Бечмену, Петровчићима, Прогару и Сремчици, преноси Танјуг.

Компанија је поновила да су препарати које екипе користе за третман сузбијања комараца регистровани од Министарства за заштиту животне средине и да су уписани у Привремену листу биоцидних производа, па грађани немају разлога за страх.