Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Marija Serifovic

ПРВО ЛЕТОВАЊЕ СА СИНОМ Марија признала "Полудећу од њега"

Извор: Нпортал

03.07.2024.

17:02

ОДЛУЧИЛИ су да неколико дана проведу у Црној Гори, док је Марија искористила прилику да на путовање поведе и своје пријатеље...

Певачица и чланица жирија „Звезда Гранда“ Марија Шерифовић одвела је сина Мариа на прво заједничко летовање, а све детаље пута забележила је у њеном новом влогу.

Марија и Марио су до сада путовали два пута, а поносна мајка истиче да јој је лакше сада и да се дечак већ навикао на летове.

Одлучили су да неколико дана проведу у Црној Гори, док је Марија искористила прилику да на путовање поведе и своје пријатеље.

BloombergAdria.com

- Данас смо пошли на наше прво летовање, па да видимо шта ће бити. Сине, имаш ли нешто да поручиш? Полудећу од њега, рекла је Марија на самом почетку влога.

Да је цео тим задужен да Марији и њеном сину буде угодно на одмору сведочи и чињеница да је певачица на одмор повела поред жене која чува Мариа и зубарку.

- Сада смо се сви скупили, једина особа која ми треба поред Мариа и негове бебиситерке је моја зубарка, ако ми испадну протезе, да не морам да идем назад за Београд, казала је певачица.

На одмору им се придружила и певачица Јована Пајић, а Марија је са пријатељима уживала у одмору, пливању, сунчању и гледању фудбалских утакмица. https://www.youtube.com/watch?v=uQouJv2C1fI&ab_channel=MarijaSerifovic