Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Ardura MX

ТРАГЕДИЈА: Познату водитељку упуцали пред сином (4)

Извор: Нпортал

04.07.2024.

13:40

МАРТА Паола Салседо, мексичка водитељка, убијена је протеклог викенда када је са својим четворогодишњим сином напустила циркус, а када су покушали да украду њен аутомобил у Мексику.

Како се наводи, она је са сином излазила из циркуса, када су два мушкарца пришла 29-годишњој жени и наредила јој да преда ташну и кључеве од возила. Уследила је борба и Салцедо је упуцана два пута. Пролазник ју је ставио у свој аутомобил и хитно одвезао у болницу, али лекари нису успели да јој спасу живот.

Марта Паола Салседо је такође сестра централног дефанзивца Круза Азула, Карлоса Салседе. Ожалошћени Карлос, који је био део тима Мексика за Светско првенство 2018. у Русији, поделио је поруку клуба и захвалио се свима. Остатак породице се такође захвалио на подршци коју су добили.

BloombergAdria.com

- Уз тешку безбедносну ситуацију у којој се земља тренутно налази, уверени смо да ће надлежни органи разјаснити све чињенице. Молимо за поштовање и емпатију за ситуацију кроз коју пролазимо", додали су они, преноси Дејли мејл.

Марта Салседо делила је старатељство над сином Луком са бившим дечком, уругвајским голманом Николасом Виконисом, који тренутно игра за Селају. Раније је водила емисије за фудбалски клуб Цхивас де Гуадалајара.