Извор:Фото: АТА имагес/ А.Ахел/ Петар Милошевић

ВЕРОВАТНО ЈЕ ТО "ТУГА" Ђорђе о везама певачица и композитора

Извор: Нпортал

05.07.2024.

07:50

ОВИХ дана јавност у Србији не престаје да прича о новим љубавним везама које су се родиле на музичкој сцени. Прво је као бомба одјекнула вест да је певачица Ана Николић у вези са композитором Гораном Ратковићем Ралетом, а затим да се љубав родила између певачице Индире Инди Арадиновић и композитора Зорана Марјановића.

Новинари су за мишљење о овим љубавним причама питали певача Ђорђа Давида: 

- Нисам уопште ово испратио. Ралета знам, драго ми је да је то тако, вероватно је то "туга" за неким старим временима, то је варијанта која их вози на добру причу. Мене радује, то није моја врста музике, али знајућу Ралета сигуран сам да ће та прича да буде јако добра. Да ли је Зоран можда написао највећи хит Инди "Бато бре"? Па ето, враћамо се коренима, све се врти у круг - искрен је био Ђорђе Давид.

BloombergAdria.com

 

Зоран Марјановић је отворено причао о својим емоцијама према Инди са којом је сарађивао пре двадесет година: 

- Ах, емоције... О емоцијама може много да се прича. Да, Инди је нормално прирасла срцу. Па сад, муза мало припада уметности, али добро, музика је. Поносан сам на њу. Миљеница ми је. И ко мисли да је њено већ као прошло, могу да кажем жаргонски, мало су се зезнули.

BloombergAdria.com

 

Такође, Инди је открила да ли се Зоран после толико година променио: 

- Исти је, мало се променио. Живот га је променио, али је он као он исти. Ништа ту није ново, чак је можда још бољи, зрелији. Он је тврдоглав и чврсто стоји на својим ногама и иза својих речи. Тежак је јако, а колико је тежак, толико је и лак. Њега је лако и заволети и прихватити, и разумети што он каже. Прича просто и директно. Опасан је. Није манипулатор, мудар је. Мудар, манипулативан, симпатичан...- рекла је и открла да ли је било тешко заљубити се у њега: 

- Па не знам да ли је лако заљубити се у Зорана, нисам се тако брзо заљубила, преноси "Курир".

(Блиц)