Извор:Фото: АТА имагес

"ЗАТО ШТО ГА ЈЕ ИЗНЕРВИРАЛО": Дарко се сукобио са очухом?

Извор: Нпортал

05.07.2024.

09:14

НЕДАВНО се проширила информација да се удала мајка Дарка Лазића за свог изабраника Драгана Пауновића.

Због мајчине удаје, Дарко наводно није био одушевљен. Сада се спекулише да се Дарко сукобио са момком своје мајке. 

Тим поводом се огласио Драган и открио праву истину: 

- Не, то је тотална неистина. Значи то исто слободно можете питати и Дарка и Бранку, то уопште није истина. Дарко и ја смо у добрим и коректним односима. Дарко је увек према мени био фер, екстра ме је прихватио од почетка моје и Бранкине везе и ја сам њега исто прихватио. Стварно не могу да грешим душу, за мене никад лошу реч није рекао. То што пише у новинама је чиста лаж - открива Пауновић, па наставља:

- И он није рекао "Свадбе неће бити...". Изјава коју је он дао је "Боли ме к****, ако је мајка срећна и ја сам срећан". Наравно уз додатак да је можда рекао нешто у љутини, што он демантује и то да ће он мени да направи проблем. Као прво он мени не може да направи проблем, а и то је стварно неистина. За ових годину дана дечко ми није рекао ниједну лошу реч. Дарко је стварно позитиван лик, али не воли неправду. И ако је рекао нешто, то је зато ако га је нешто изнервирало. Као и за венчање... Он је био у Турској на мору. И кад је требао да се врати, био му је промењен лет. И онда је испало то око венчања и можда је нешто рекао што није мислио. Стварно мени никад ништа погрешно није рекао.

Драган је истакао да није ни са ким у свађи из Даркове породице: 

- Ја сам код Дарка у кући био два пута. Једном кад је била свадба и други пут кад је била слава. У кући свекрве нисам био, односно код Даркове бабе, због поштовања. Ни са ким нисам у свађи и ни са ким немам проблем. Дарко је одличан дечко, његов брат исто и у супер односима сам са њима.

BloombergAdria.com

 

Бранкин момак је открио о каквом венчању је реч: 

- Што се тиче мог и Бранкиног венчања, папиролошки смо завршили, да би могли да боравимо у Аустрији. Зато што ја поседујем холандски, а она српски пасош. Пријављени смо као партнери. То није званично венчање. Са Дарком стварно немам ниједну несугласицу, он и ја смо дан-данас много добри. Стварно немам ниједну ружну реч да му кажем, нити је он мене звао да ми запрети. Ми да смо хтели да се венчамо, направили би свадбу. Разговарали би са Дарком. Бранка и ја смо ипак људи у годинама и то нам не приличи. Ако би се некад одлучили свакако да би прво обавестили Драгана, моју децу, Драгана...Кад би правили тако нешто, наравно да би наша деца била ту.

(Телеграф)