Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/docu__stories

ОЖЕНИО ЛУТКУ ИЗ ИГРИЦЕ: Открио како им изгледа однос

Извор: Нпортал

05.07.2024.

13:59

Акихико Кондо је шокирао свет својом необичном одлуком.

Један Јапанац је привукао велику пажњу јер је оженио омиљеног виртуелног лика - лутку из видео игрица које стално игра. Бизарности се дешавају увек, али једна у низу шокирала је људе када је мушкарац стар 35 година одлучио да свој живот подели са - измишљеним, виртуелним карактером.

И док његови вршњаци планирају реална венчања и породице Ахико сматра да му Хатсуна Мику - 2D лик из чувених игара може пружити сву срећу и љубав које тражи. Каже да га је Мику извукла из тешке депресије у коју је упао након проблема на послу.

Измишљени лик и софтвер у виду лутке са дугом плаво-зеленом косом шљаштеће нијансе, заробила је Ахиково срце заувек.

Пошто његову супругу зна цео Јапан, а он је у тренуцима очаја због посла тражио неки вид разоноде и бега од стварности, она је наишла каже у правом тренутку у његов живот.

- Било је тешко признати самом себи да су се осећања јавила. Никада нисам био у вези са реалном женом нити ме је то интересовало  У школи нисам био популаран па сам одустао од брака - наводи он у једном интервјуу за стране медије.

Кондо је још један међу хиљаде својих сународника који су одлучили да шансу за брак дају овој лутки. Он се заклео на вечну љубав пред неколико гостију, изрекавши завете.

- Хатсу за мене није само карактер из видео игара, она ми је сачувала живот. Никада се нисмо пољубили у животу пре венчања - каже он.

(Срећна република)