Извор:ФОТО: Ата / Притнскрин Инстарам gasttozz

"У КАВЕЗУ СИ, МУЧЕ ТЕ": Гастоз о данима проведеним у затвору

Извор: Нпортал

05.07.2024.

20:51

"Требаће ми доста времена да се вратим у реалност"

Ненад Маринковић Гастоз недавно се вратио у Србију након што је два месеца провео у затвору у Тајланду.

BloombergAdria.com

 

Гастоз се сада први пут открио како су му текли затворски дани. 

- Па трудили су се, али нису успели. Шалим се, није било неког малтретирања. Највише ко је могао да те измалтретира максимално, то су били пандури. Они су били баш онако жељни да те понизе максимално. Пошто си ти сад као дошао на Тајланд и знаш да је све некако јефтино, њима је све лепо, ти сад уживаш у њиховим богатствима, женама, ево сад и легализованој трави и осталом. Е сад пошто брате ти си дошао њима у кавез, сад би они мало да се иживљавају над тобом. То је буквално реч коју могу да искористим када су они у питању према својим, ајде да кажем туристима - рекао је Гастоз за београдске медије. 

Подсетимо, чим је пуштен на слободу, Гастоз се огласио на друштвеним мрежама. Он је објавио снимак на којем је открио прве утиске по изласку из притвора.

- Напокон. Ја не знам да ли да се радујем. Срце ми лупа 600 на сат. Шта се све десило, зашто је овако дуго трајало, шта се десило унутра, кога сам упознао, какве сам све болести избегао и колико људи је умрло док сам битисао тамо једва чекам да вам испричам. Јављати се нећу никоме. Трема ме хвата. Жив сам, здрав сам. Све ћу да вам испричам - рекао је Гастоз.