Извор:Фото: Предраг Митић, Д. Миловановић

ДОБРО СЕ ДРЖИ: Знате ли колико година има Миломир Марић?

Извор: Нпортал

06.07.2024.

08:03

ОНО што је занимљиво је да ретко ко зна које је годиште Марић

Миломир Марић је српски новинар, уредник, телевизијски водитељ и публициста. Новинарску каријеру је започео још као студент Факултета политичких наука у Београду.

Писао је текстове за бројне југословенске листове, а 90-их година 20. века постао је главни и одговорни уредник.

BloombergAdria.com

Постао је препознатљив по интервјуима са политичким дисидентима, бившим комунистичким функционерима, криминалцима, те људима чији је рад у неком моменту био нашироко хваље али и критикован и забрањиван.

Весна Радусиновић спада у ред омиљених живих списатељица у Србији, а медијима је посебно интересантана и њена љубавна прича са Миломиром Марићем.

BloombergAdria.com

Весна и Миломир били су колеге и радили су за "Интервју", симпатије су биле обостране, али неко време нико од њих двоје није био спреман да начини први корак.

Када је једнога дана Весна у редакцију донела фотографије свога сина Ведрана,кога је добила из љубави са Џевдетом Тузлићем, Марић јој је рекао: "Имаш много лепог сина", а она га је шереткси упирала: "Хоћеш да и теби родим једног?" испричала је својевремено за "Глориу" ову анегдоту Весна.

Тада су и она и Марић схватили да су се пре скоро две деценије већ срели у Подгорици, када је Весна потпуно украла његово срце. Марић јој је показао причу коју јој је тада посветио и тако је отпочела љубавна прича која годинама пламса међу њима.

BloombergAdria.com

Оно шт је занимљиво је да ретко ко зна које је годиште Марић, будући да га стално виђамо на телевизији, а он изгледа младолико. 

Миломир Марић је рођен у Горњем Милановцу 1956. године. Са три године млађом сестром је одрастао и школовао се у родном граду. Каже да су га одувек интересовале ствари које његове вршњаке нису занимале. Што значи да Марић има 68 година.