Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/victoriabeckham, Профимедиа

ПРЕ ДЕЈВИДА - ЕЛЕКТРИЧАР: Ко је први вереник Виктрије Бекам?

Извор: Нпортал

06.07.2024.

11:02

ИАКО је после раскида причао само најлепше о Викторији, електричар с којим је она провела шест срећних година толико је побеснео кад је чуо како га она исмева у једном документарцу да је поделио много "прљавштине" о суперзвезди

Дејвид и Викторија Бекам често су тема у светским медијима од почетка своје љубави, а то се није променило до данас, када је пар већ 25 година у браку.

Они су увек занимљиви јавности, иако детаље свог живота дају "на кашичицу" и не експонирају се претерано, а у последње време су нарочито у жижи због објављивања књиге "Кућа Бекамових", у којој је аутор Том Бауер изнео низ оптужби на рачун пара.

BloombergAdria.com

И док се медији баве мало познатим детаљима о славном фудбалеру и дизајнерки, многи су се сетили епизода њихових живота које су водили пре него што су се срели – између осталог, и Викторијиног првог вереника!

Бивши вереник Викторије Бекам

Годинама пре него што је уопште чула име Дејвид Бекам, Викторија Адамс живела је као свака обична тинејџерка у Хертфордширу. Познато је да је њена породица била изузетно имућна, а њен отац био је власник успешне компаније.

Међу његовим запосленима је био млади Марк Вуд, електричар који је привукао пажњу тада 14-годишње Викторије. Они су ускоро постали пар, а испоставило се да је веза била озбиљна, па је Вуд запросио ћерку свог шефа 1994, кад је имала 20 година.

BloombergAdria.com

Она је рекла "да", а баш тих дана је ишла на аудицију за групу Спице Гирлс, не слутећи каква ће светска суперзвезда постати.

Упкрос томе што се није удала за Марка, Викторија је увелико почела да се представља као Викторија Адамс Вуд јер је мислила да ће се убудуће, до краја живота, звати тако. Штавише, на почетку њене музичке каријере, публика ју је знала под овим именом, које је штампано на промотивним материјалима.

Како јој је каријера напредовала, Викторија је временом почела да схвата да Марк ипак није човек с којим жели да проведе остатак живота, па је раскинула веридбу после шест година љубави.

– Он није био права особа за мене. Нисам уживала, тако да је то морало да се заврши – искрена је била Викторија у једном интервјуу.

Како је тада испричала, она још увек чува веренички прстен који јој је Вуд дао.

BloombergAdria.com

– Још увек га имам, то је један опак прстен! Је ли то ужасно? Сад звучим као прави материјалиста... – рекла је Викторија забринуто за Биг Бреакфаст.

Након што су раскинули, медији су прогањали Марка Вуда, који најпре није желео да говори ружно о девојци с којом је провео шест година. Чим су се растали, за Пеопле је рекао да је њихова веза била "веома посебна", а истакао је и да му је драго што је Викторија успела у животу.

– Тужно је јер смо били заједно тако дуго. Али она је добила оно што је увек желела и поносим се њом – истакао је бивши вереник Пош Спајс.

Међутим, након што је Марк чуо да је Викторија говорила ружно о њему, он је окренуо плочу и пристао да говори за документарни филм "Тајне Викторије Бекам" на британском Каналу 5.

– Из неког разлога смо се верили. Он је намештао аларме. Да је само остао у ормарићу у кући моје маме у којој сам га упознала... – рекла је она у документарцу "Бити Викторија" из 2002.

BloombergAdria.com

Огорчен, Вуд је почео да прича о њиховом сексуалном животу, Викторијиној незаситости у кревету и како су једном имали односе у возу, а коментарисао је и то што је његова бивша вереница увећала груди, истакавши да "те си*е дефинитивно нису онакве какве су биле".

– Марк је прилично повређен оним штоје рекла и нема намеру да је поштеди срамоте – рекао је ПР Канала 5 тих дана.

Није познато чиме се Марк Вуд бави данас и како живи, а Викторија води успешну модну кућу и има четворо деце с некадашњим фудбалером Дејвидом Бекамом.