Извор:ФОТО: Принтскрин Јутјуб KOIKOI

ГЕЈ СЦЕНЕ НАШИХ ГЛУМАЦА: Интимни крадови зарад спота

Извор: Нпортал

06.07.2024.

15:52

ДВОИЈИА ГЛУМАЦА пред камерама су снимили интимне сцене, љубили су се голи и размењивали нежности, што је скренуло велику пажњу јавности.

Наиме, у новом споту групе "Коикои" за песму "Путем мимоза" главни актери су глумац и фронтмен бенда Марко Грабеж, као и његов колега Страхиња Блажић.

Коментари на Јутјубу су углавном позитивни, људи подржавају храброст двојице глумаца, а један од коментара су чак лајковали и чланови бенда.

BloombergAdria.com

 

Иначе, Марко Грабеж стекао је популарност у серијама "Тајкун", "Нечиста крв - грех предака" и "Сабља", а Страхиња Блажић ролама у серијама "Тунел" и "Певачица".

Подсетимо, Марко Грабеж је једном приликом открио за "Блиц" за коју улогу сматра да га је обележила.

- Мени су веома значајне оне које су медијски готово незапажене. Мастер рад са Димитријем Кокановим и Мајом Калафатић, "То Феел ор Нот То Феел", који се ослањао на Шекспировог "Хамлета", "Хамлет-машина" Хајнера Милера… Перформативна целина из три дела као својеврсно позоришно истраживање емоционалног памћења. То је био пројекат који је утицао на мене, на моје гледање на позориште. Врло ми значи представа коју играмо у УК "Вук", "Укалупљивање" (текст Страхиња Маџаревић, режија Максим Милошевић). У питању је студентска представа са треће године, дакле генерацијска ствар. Углавном се испитне вежбе и представе одиграју једном и крај. А ми ову, чија је премијера била у априлу 2016. играмо и дан-данас, пунимо ту малу салу. Волимо ту представу и видимо да људи долазе по више пута да је гледају. Највише сам поносан на пројекте, који су се искључиво базирали на ентузијазму - рекао је он тада.

Блиц