Извор:Фото: принтскрин Интсграм/ tanja_savic_private/АТА имагес

ПРИГРЛИО И НЕ ПУШТА: Тања објавила слику с младим вереником

Извор: Нпортал

06.07.2024.

16:22

ПЕВАЧИЦА и након тешког љубавног краха није одустала од љубави.

Певачица Тања Савић своју срећу је пронашла крај 11 година млађег пилота Мухамеда Мукија Бешића.

Након турбулентног развода од Душана Јованчевића, Тања Савић дуго је крила свој приватни живот, а недавно је рекла да је спремна да поново изговори судбоносно "да" Мукију којег су и њени синови феноменално прихватили.

Иако Тања на својим друштвеним мрежама ретко дели садржај из приватног живота, овога пута показала је како проводи летње дане са својим изабраником.

BloombergAdria.com

Она и Муки уживали су у шетњи, а направили су и фотографију поред воде на којој су позирали насмејани. Тања је у руци држала кућног љубимца, а у опису фотографије кратко је написала: "Љубав".

Подсетимо, Тања је недавно открила какав однос има њен нови дечко са њеним синовима.

- Рекла сам да, када се заврши Арена, када све буде како треба, онда ћемо свадбу. Партнери када су заједно дуже, они се и свађају. Ми и растемо заједно и гледамо и да научимо нешто из тих свађа. Ја њему ништа не замерам, а он мени што сам превише самокритична, то га много нервира, а и мене, па радим на томе да то избалансирам, да то буде некако здраво или да не постоји - рекла је Тања и открила како њени синови Максим и Ђорђе прихватају Мукија.

курир.рс/блиц