Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"ЈА КОЛУТАМ ОЧИМА": Нада Обрић о сукобима с кумом Босанцем

Извор: Нпортал

06.07.2024.

16:57

НАДА И БОСАНАЦ дуги низ година блиски су пријатељи.

Певачица Нада Обрић не крије да је њен кум, хармоникаш и продуцент Драган Стојковић Босанац заслужан за њене многобројне хитове. 

BloombergAdria.com

 

Иако су пријатељи дуги низ година, Нада истиче да није лако сарађивати са Босанцем, као и да су често имали сукобе мишљења када је у питању музика. 

- Увек сам водила рачуна о тексту песме, код мене је сваки зарез морао да буде наглашен. Имала сам иза себе годинама Босанца, мог кума, за кога мислим да је најбољи продуцент за певача икада - рекла је Нада и открила како је изгледало снимање песама са њим.

BloombergAdria.com

 

- Он има став, ја имам став и онда ја њега наравно саслушам. Наравно да свако од нас има неку своју визију, имала сам увек ту неку моћ убеђивања. Ја њему кажем: "Схвати, ја не осећам то, неће изаћи како треба." Али, када уђем у студио и отпевам нешто, помислим како сам добро отпевала, а он каже ајде поново. Каже може то другачије да се донесе, а ја ћутим као заливена.

Нада истиче да се Босанац увек трудио да јој све објасни и да јој наметне своје ставове, али да је на крају она радила како је желела. 

- Ако он види да ја колутам очима нешто и да ми није јасно, онда он иако не зна да пева, али зна да пренесе поенту, мени покаже, а ја на крају кажем да је боље тако како је он рекао. И опет ћутим, док не дођемо до снимања, ја одлучујем, када дођем онда ћутим - истакла је Нада за "Гранд".

Информер