Извор:Фото: АТА имагес

"РЕЛИГИЈА ОГРОМНЕ ЉУБАВИ": Јелена истакла муфтијино излагање

Извор: Нпортал

06.07.2024.

17:23

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша осим актуелних музичких дешавања, воли повремено да коментарише и људе из других сфера као и ситуације у Србији и свету.

 Балканска звезда је овај пут осетила потребу да прокоментарише гостовање муфтије, Абдулаха Нумана, који је био гост код Јоване Јеремић у јутарњем програму.

BloombergAdria.com

 

Јелену је дотакао говор муфтије о његовој супрузи, па је показала одушевљење тако што је поделила видео Абдулаховог гостовања на Инстаграм профилу. Осетила је потребу и да се захвали Јовани за феноменално креирану емисију и позвала остале медије да више раде на едукацији и разбијању погрешних уверења о овој монотеистичкој религији.

- Код Јоване Јеремић гост је био изузетно паметан, благ и интересантан за слуђање, проповедник исламске вере. Ислам је, ко је читао, дубоко филозофска религија, религија мира и потенцирања људских вредности. Постовање према женама и поготово његовој жени коју је овај господин исказао у емисији ме је дубоко дотакла. Начин на који је описао поноситост своје жене и њену интеграцију са православном околином, довео ме је скоро до суза. Дивно. Само екстремизам у исламу забрађује и спутава жене. Прави ислам је религија огромне љубави и поштовања према женама.. Разумевање религије и едукација у медијима на ову тему је нешто што је неопходно. Браво, Јована, за данашњу емисију - истакла је Карлеуша.