Извор:Фото: АТА имагес

НЕ ОДВАЈАЈУ СЕ: Инди показала како ужива крај Марјановића

Извор: Нпортал

06.07.2024.

22:30

"Мајка не жели да разговара с Инди"

Инди Арадиновић и Зоран Марјановић се не раздвајају. Вест о њиховој вези изненадила је многе, а певачица је сад први пут на друштвеним мрежама поделила како ужива са њим.

BloombergAdria.com

 

Бројаница и њена нога на његовим грудима били су у првом плану, док је Инди показала и једну фотографију на којој држи чашу у руци.

Зоран је пре пар дана рекао да му је Инди "прирасла срцу" и да је "поносан на њу", док она наводи да је њега "лако волети".

BloombergAdria.com

 

Иако је вест о њиховој вези многе изненадила, њихово познанство старо је годинама, а чак је и мајка Зорана Марјановића, Зорица, наводно у полицији испричала како је управо Инди била разлог честе свађе Зорана и његове покојне супруге Јелене Марјановић.

Мајка певачице бесна због ћеркине везе са Марјановићем

Иначе, како се сазнаје од извора блиском певачици, Индина мајка, Флорија Арадиновић, никако не подржава везу са Зораном.

- Њена мајка је у шоку. Умало је шлог није стрефио када је чула да су заједно. Никада неће подржати њену везу са Зораном - рекао је извор близак породици Арадиновић за медије и наставио:

- Данима је причала са њом, покушавала је да је убеди да раскину, али не вреди. Инди се заљубила и не чује шта јој се говори. Не жели да послуша најближе, и како је рекла, не планира да раскине везу са Зораном.

Подсетимо, Индира Арадиновић Инди предложена је била за сведока на суђењу Зорану Марјановићу за убиство његове супруге Јелене Марјановић, о којем годинама бруји јавност.

Блиц / Курир