Извор:Фото: Профимедиа

ШКОЛУ ЗАВРШИЛА ВАНРЕДНО: Шта је по струци Ана Ивановић?

Извор: Нпортал

07.07.2024.

07:14

АНА је пре скоро деценију прекинула спортску каријеру, а на тенис су је родитељи уписали када је имала само пет година.

Бивша тенисерка Ана Ивановић годинама носи титулу једне од најлепших жена наших простора, а иако је имала успешну спортску каријеру, мало ко зна шта је она заправо завршила.

Ана Ивановић 2016. године прекинула је спортску каријеру, а на тенис су је родитељи уписали када је имала само пет година.

BloombergAdria.com

По завршетку Основне школе "Мајка Југовића", која се налази у земунском Градском парку, Ана је уписала средњу Туристичку школу коју је због професионалних обавеза морала да заврши ванредно.

Ана је већ годинама је у браку са бившим фудбалером немачке репрезентације Бастијаном Швајнштајгером. Она је недавно проговорила о својој брачној заједници.

- Мене супруг не разуме. Само ми каже да имам проблем са организацијом. Мени је то много смешно, јер сам ја јако организована, а ја њему покушавам да објасним да немам проблем са организацијом. Ја само имам превише ствари које не могу да стану у један дан, али он то не разуме. Он све то поједностави. Има времена и да одмори и да попије кафу и није му јасно како је не могу свој дан исто тако да организујем - рекла је кроз осмех Ана Ивановић.

(Еспресо)