Извор:Фото: О. Радошевић, Инстаграм принтскрин/anafranic_

ЗБОГ ЊЕГА НАПУСТИЛА ГЛУМУ Анин бивши муж - познати спортиста

Извор: Нпортал

07.07.2024.

07:47

ЈЕДНА од наших најшармантнијих глумица освојила је срце Сплићанина, због њега се одселила из Србије.

Глумица Ана Франић прославила се маестрално одиграним улогама у много домаћих филмских оставарења. Када је била на врхунцу славе Ана је одлучила да направи велику промену у свом животу.

Упознала је успешног спортисту Марка Ижаковића у ког се заљубила и одлучила да с њима заснује породицу. Њих двоје су били у браку 7 година, а из те љубави су се родила два дечака.

Седам година Ана и Марко су провели у браку, а онда су донели одлуку да ставе тачку на њега, Ана се вратила у Србију са децом о чему је и сама причала:

- Ми смо родитељи нашој деци сада и заувек. Хтели ми то или не, мораћемо да се слажемо, а и зашто не бисмо када је све испало како треба да буде - рекла је глумица једном приликом за "Стори" и додала:

- Нисам очекивала да ћу се вратити овде, нити сам тамо отишла да бих се вратила, зар не? Али, ето, нико не зна шта носи живот. Када сам решила да ће тако бити, тада сам то и урадила. Прошлог лета су се неке ствари посложиле. Добро сам се снашла у новој реалности иако је свака промена тешка. Дошла сам с двоје мале деце, што изискује велике жртве, много одрицања због њих, али тако мора да буде.

Анин супруг је домаћој јавности био занимљив не само зато што је постао српски зет, већ и зато што се бавио једним веома занимљивим послом. Наиме, он је професионални ронилац, што је за наше поднебље веома занимљиво.

BloombergAdria.com

Након што су се развели остали су у добрим односим о чему сведочи и недавна објава глумице у којој је исказала колико јој је драго што ће он са својом новом супругом поново постати отац:

- Мартин и Марколино. Ако желите лепу децу, бирајте згодне бивше мужеве. Ето и то сам вам решила. Већ шест година прошло, а овај батица десно за месец и по дана поново у пелене. Чекамо сестрицу - написала је драмска уметница објавивши фотографију сина и бившег изабраника.