Извор:Фото: Н. Фифић, АТА имагес

У ТАЈНОСТИ: Бенчину завела КОЛЕГИНИЦА - везу нису потврдили

Извор: Нпортал

07.07.2024.

09:54

ЗГОДНИ брат Петра Бенчине, глумачким умећем, али и својим мистериозним ставом освојио је срца женске популације, те се многе питају да ли је Игор Бенчина већ заузет.

МИСТЕРИОЗНИ ПАРИако свој емотивни статус не потенцира, девојка Игора Бенчине такође је глумица, лепа, млада и подједнако успешна.

BloombergAdria.com

Када су заједно радили на пројекту „Воља синовљева”, између Игора и његове нешто млађе колегинице Марте Бјелице родиле су се прве симпатије. Касније су неколико пута виђени заједно, а током 2020. године о њиховој вези шушкало се у београдским круговима, ипак, њих двоје за јавност никада нису потврдили да су пар.

Где има дима има и ватре, потврдило се и овог пута, те се у бројним фотографијама на њиховим мрежама могу видети и једно и друго, а на некима од њих, пар је загрљен и са широким осмехом на лицу.

Неко време о Игору и Марти није било вести, те се у јавности нису појављивали, па су се многи питали да ли је млада глумица још увек девојка Игора Бенчине, а да је тако, потврда је стигла када су њих двоје насмејани и загрљени виђени на фотографијама са рођендана Тамаре Драгичевић.

Породица Бенчина Марту је са одушевљењем прихватила, те ниједан, за њих важан датум, више не може да прође без ње.