Извор:Фото: Профимедиа/АФП/Sebastian El-Saqqa, Инстаграм принтскрин/TOLAMI_BENSON

НАЈЛЕПША НА ЕУРО24: Њен изабраник спасио Енглезе срамоте

Извор: Нпортал

07.07.2024.

13:12

Лепотица из Енглеске у други план бацила и сјајног фудбалера због којег је дошла на Европско првенство.

Фудбалска репрезентација Енглеске играће полуфинале Европског првенства накн што је после бољег извођења пенала савладала Швајцарску.

Јунак тима Гарета Саутгејта био је крилни нападач Арсенала Букајо Сака, пошто је млади офанзивац прво постигао гол за изједначење у 80. минуту, а затим погодио и са беле тачке у пенал-серији.

Трофеј за најбољег играча меча није завршио у његовим рукама. Са њим је за свој Инстаграм налог позирала Толами Бенсон, лепотица која је у дугогодишњој вези са енглеским репрезентативцем.

Она је испратила сваки од досадашњих мечева енглеске на ЕУРО 2024 и на многима је привукла пажњу невероватном лепотом која је краси.

Иако се на утакмицама не појављује провокативно обучена - углавном је то дрес њеног изабраника, као и кад гледа Арсенал - Толами је у по мишљењу многих звезда овог такмичења.

Иако је до почетка турнира била релативно непозната у Европи, госпођицу Бенсон након само неколико мечева репрезентације бројни фудбалски фанатици сада сматрају најлепшом изабраницом фудбалера.

BloombergAdria.com

Погледајте како изгледа Толами, девојка коју љуби Букајо Сака:

Поред Толами Бенсон у сенци је чак и Букајо Сака који би требало да буде један од најјачих Саутгејтових адута. Он је од седме године члан Арсенала и прошао је кроз све млађе категорије до сениорскго тима, где је данас један од најбитнијих играча Микела Артете.

То га је препоручило репрезентацији у којој суверено држи место на десном крилу, а против Швајцарске је и спасао репрезентацију испадања.

До сада је одиграо 38 мечева и постигао 12 голова за репрезентацију, а уколико Енглези планирају да освоје турнир он ће морати да заблиста и у наредна два меча. 

(Мондо)