Извор:ФОТО: Фото: ngbakery.com / ата

"НАЗАД НЕМА, ДАЉЕ МОРА": Ципка се одрекла фамилије

Извор: Нпортал

07.07.2024.

15:10

ЦИПКА се након месец дана вратила свом послу, мада видно узнемирена због свега што јој се догодило.

Певачица Александра Тадић Ципка, одржала је први наступ након породичне трагедије и изненадне смрти супруга Небојше Стојићевића Јарине, која је наступила 17. маја.

BloombergAdria.com

 

Након што је прошло 40 дана, Ципка је одлучила да се врати на сцену, а њена публика је то нестрпљиво чекала.

Александра не крије да је у најтежим тренуцима пожелела да одустане од свега и прекине музичку каријеру, али су јој блиски људи помогли да се врати на прави пут.

BloombergAdria.com

 

- На прву сам преломила да престанем да певам, јер нисам била свесна свега што ми се десило. Уз помоћ пријатеља и сарадника, који су причали са мном, одлучила сам да наставим тамо где сам стала. Тих првих дана нисам била баш своја, преживела сам велики шок и нервни слом, да тако кажем и онда сам изговорила свакакве ствари, али имао је ко да утиче на мене што се тиче посла и да будем свесна целе ситуације и живота генерално, да даље мора, назад не може - признала је она.

Нови албум је у припреми. Неке песме су већ снимљене, али чека се једна, посебна.

- Спремила сам пет песама, фали ми шеста, она ће бити посвећена мом мужу. Видећу још каква ће бити, ког жанра, али вероватно нешто што вуче на народно. Добила сам неколико песама од мени драгих сарадника, па ћу изабрати по осећају кад дође време за то, јер нисам још спремна за студио и спотове, али смо заједно спремили тих 5 песама. Мој муж је волео народну музику и наша песма је "Карта за срећу", она описује наш живот и нашу љубав. То је моја прва песма и једина аутобиографска - рекла је Ципка.

BloombergAdria.com

 

На питање да ли ће неку песму која је подсећа на супруга избацити из репертоара, јер јој је сада теже да их отпева, певачица је истакла:

- Наше песме су све веселе, лепе, љубавне. Кад их чујем само ми дају снагу. За сада је све океј. Не препознајем се у тужним песмама, никад нисам ни волела баладе. Наше песме су све лепе и љубавне.

У најтежим тренуцима имала је велику подршку колега, али је у неке људе из ближе околине разочарана.

- Изненадила ме је Габријела Пејчев, она је дошла на сахрану. Ана Бекута ми је послала поруку јер је прошла кроз све што и ја. Много колега се јавило... Мира Шкорић, Саша Поповић, Ђорђе Давид, Александра Младеновић, баш много њих, да неког не заборавим. Наравно, људима који нису дошли на сахрану не могу да замерим јер је био петак. Нисам била ни свесна који је дан, али су били уз мене, звали су ме и писали ми. Изненадила сам се само од неке фамилије од које сам очекивала да ће доћи. Овим путем бих им поручила да ћемо се убудуће само и гледати преко медија, јер ми смо поштовали све, ишли смо на свачије догађаје, а неко се није удостојио да дође. Само они који су били за мене, постоје и даље, а остали... - навела је Александра, па открила како се са болом носе деца њеног покојног супруга.


- Сви смо у истом болу, али се држимо заједно. Не дамо једни на друге. Ми смо велика породица, није ме оставио саму. Имам велику подршку њихову и они моју, наравно - признала је Ципка.

Како каже, мир тренутно пролази само у молитвама.

- Мир проналазим искључиво у молитвама, јако сам се дала томе. Молитве су ми први спас и држим се тога - рекла је Александра Тадић Ципка пред нашим камерама, а целу изјаву послушајте у снимку изнад.

Курир/Телеграф