Извор:Фото: АТА имагес

НЕДАВНО ЈЕ ИЗГУБИЛА МАЈКУ: Још једна смрт у кући певачице

Извор: Нпортал

07.07.2024.

16:27

ЈОШ ЈЕДНА трагедија задесила је Цакану.

Драгица Радосављевић Цакана недавно је остала без највеће подршке и ослонца, своје мајке, али онда се суочила са још једним губитком у породици. 

BloombergAdria.com

 

- Мама ми је преминула пре 45 дана, сада сам дошла из Лепосавића, давали смо мами помен, а у међувремену је умро и Нешин тата. Нисмо се још средили, али боримо се, они су сада наши анђели чувари - рекла је Цакана, па се осврнула на однос који је имала са мајком:

- Моја мајка је била витална и здравог ума, а њене ћерке, моје сестре и ја смо биле уз њу. Нажалост, преминула је од можданог удара, али шта је ту је. Има много тога што је и речено и није речено, али била је вољена. Она је нама била и отац и мајка, јер је мој отац рано преминуо.

Наравно, као и увек, и током тог периода, највећу подршку имала је у супругу.

BloombergAdria.com

 

- Он је уз мене увек и ја уз њега. Искрено много ми значи због свега што је он био уз мене, али сећам се када је била "Немогућа мисија" када сам га ухватила са млађом женом. Добро је прошао, то је могло да буде и горе, али хвала богу то је била само шала. Мени је породица све и ја сам у браку са Нешом и то ми је амин. Ја сам верна особа и волим да имамо иста интересовања. - рекла је Цакана.

У разговору се дотакла и првог супруга.

- Мој први муж је била летња љубав. То се десило у Макарској, али тај брак није потрајао. Са Небојшом сам доживела све, да смо ишли свуда и да нисмо ишли нигде. Неша има кућу на мору, и ми смо стално у августу тамо, тако да и Неша може да буде летња љубав - рекла је Цакана у емисији "Премијера - Викенд специјал".

Ало