Извор:Фото: Shutterstock/АТА имагес/А.А.

Прва ИЗЈАВА Сање Малетић након ПРОЂАЈА

Извор: Нпортал

07.07.2024.

17:21

"Моја порука свим женама света је да буду истрајне и да се моле богу. Својим колегама сам пријатељ и то су пријатељства која трају дуги низ година."

Певачица Сања Малетић се недавно, после дугогодишње борбе за потомство, породила у 52. години. Сада је за домаће медије први пут проговорила о детаљима трудноће и првим данима са бебом.

BloombergAdria.com

 

- Стигло је више од 10.000 порука. Потрудићу се свима да одговорим. На свет је дошла једна чаробна девојчица која се зове Вања, она је божије чудо, родила сам је на Видовдан. Говорила сам ја и о својим неуспесима, то траје седам, осам година, онда идеш даље, док сам жива док природа и бог кажу да може, ја ћу да пробам. Одабир лекара је код мене био пресудан. Прва етапа је била припрема, била сам у Солуну код изврсног стручњака, било је јако лепо искуство тамо. Онда ме је преузео доктор у Београду, пружили су ми доста љубави, дали су снагу и мени и мојој беби. Имала сам срећу и могу да се захвалим господу богу - истакла је Сања, па објаснила зашто није било могуће да усвоји дете.

- Није било могуће усвајање због мојих година. Борба је трајала седам, осам година. Нисам ја крила, много њих ме је видело. Буди људина и очекуј да буду и други према теби. Да бих дошла до циља нисам смела никаква узбуђења да имам. Боље је мало примирити се да можеш у молитви да изнесеш све - навела је Сања и додала да је трудноћа лагано прошла.

BloombergAdria.com

 

- Трудноћа је била лагана, нисам повраћала. Јела сам трешње, све трешње са Цветкове пијаце сам појела, сад је зовем мајкина трешњица. Волим што је девојчица и нису то нимало наивне године, на нама је да васпитамо своје дете да принесе чашу воде сутра својим родитељима. Ја сам са мојим мужем 10 година у браку. Не експонирамо се, нико нема појма ни у којој фирми радим. Срећна сам што сам у свом животу одвојила приватно живот од пословног - прецизирала је певачица, па поручила свим женама:

- Моја порука свим женама света је да буду истрајне и да се моле богу. Својим колегама сам пријатељ и то су пријатељства која трају дуги низ година. Морам споменути да су Горан Јовановић и Горан Чомор били присутни све време и гледали како Вањица расте у стомаку, а од мојих колега стварно сам им свима захвална - рекла је певачица и открила какви су јој планови за ово лето.

- Ове године не идемо нигде, морамо да испоштујемо бебу, тако да мирујемо у Боеграду, а догодине ако бог да у Црну Гору у нашу некретнину. Биће то једна морска беба - закључила је Сања.

Ало