Извор:ФОТО: АТА / Принтскрин Јутјуб 3PM

"САМО САМ НА НАСТАВИЛА ЛАНАЦ": Ана о помоћи Махрини

Извор: Нпортал

07.07.2024.

18:26

АНА КОКИЋ недавно је одушевила јавност када је помогла млађој колегиници.

Док је у медијима не виђамо често, певачица Ана Кокић је крчакла нови албум који ће ускоро избацити. Ипак, и док није била тако вредна у студију, њене старије песме нису престале да се слушају.

BloombergAdria.com

 

- Јако волим те 2000. године јер је то период када сам почела соло каријеру и драго ми је што се те песме враћају. Јавило ми се доста људи који воле да се подсете тог периода и драго им је што се певају те песме, каже Ана и кроз осмех се присећа тих својих почетака:

- Нисам имала визију и уопште нисам била свесна тада тих песама. Данас ми је драго што и млађе генерације то слушају и што су опстале и радо се певају. Имала сам ту срећу да будем једна од ретких која има песме које се слушају две деценије. Сећам се тог свог првог албума и тих песама, почетака. Онако, била сам девојчурак који је волео да се игра са музиком. Тако сам доживљавала посао и музику као игру, е сада сам мало одрасла, каже кроз осмех.

Сви се сећају да је Ана тада са колегама Пеђом и Ненадом близанцима, била краљица сплавова и клубова, па смо је питали колико се провод данас разлику у односу на тај период.

BloombergAdria.com

 

- Не много, разликује се само мало музика и то што данас људи више снимају телефонима него што дају себи одушка да уживају у спектаклу, играју и опусте се. То је највећа разлика.

Њени почеци су управо почели у клубу, а онда је уследила соло каријера и дует са “Близанцима”.

- Сасвим случајно се десило да сам дошла на њихов наступ, јако су ми се допали и власник локала где су певали је дошао на идеју да нас споји. Почели смо да радимо заједно и од 2003. године траје то пријатељсто. Могу слободно да кажем да су то моје колеге, пријатељи и браћа.

Ана Кокић и Махрина су снимиле заједнички дует за песму “Лололо”, након чега је млада певачица открила да је старија колегиница финансирала све што се тиче спота.

- Не знам зашто је то испричала, то је било нешто наше. Није моје да причам о таквим стварима, она је вероватно имала разлог зашто је то испричала. Ја морам да кажем да сам ја исто то доживела од својих колега на почетку, од “Близанаца” Пеђе и Ненада, и нашег колеге Пере Нешића који нажалост није више са нама. Тако да мислим да је то тај ланац који тако треба да иде. Рекла сам Марини: ти сутра исто то уради некоме и то је то.

Блиц