Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/CROCODIL

Круна Уна Митровић одлази са Хепи телевизије

Извор: Нпортал

07.07.2024.

18:31

КРУНА УНА је дала отказ након три године рада на Хепи телевизији.

Водитељка Круна Уна Митровић једно је од омиљених телевизијских лица и сигурно најмлађа водитељка на свим српским телевизијама, која је своју каријеру започела одмах након завршене гимназије 2021. године. Ових дана се у медијима појавила информација да је напустила Хепи телевизију на којој је радила три године. 

- Истина је да смо се Хепи и ја растали пре неки дан и још увек нисам то сасвим "обрадила" па ме аларм буди у 04.30х. Скоро три године веома важне и лепе сам провела на Хепи телевизији и заувек ћу бити захвална људима са телевизије, који су ми дали шансу као осамнаестогодишњој девојци, који су ме подржавали и од којих сам учила. Почеци су увек најтежи, а растанци нису мој омиљени део ниједне приче - рекла је она.

На питања шта планира даље, Круна Уна каже да жели најпре да иде на море, да се дружи са пријатељима за које није имала времена и да ово лето искористи на најбољи могући начин. 

- За сада пословно не планирам ништа. Заправо, ја никада ништа не планирам. Волела бих да наставим да радим овај посао, он је постао део мене. Не могу да замислим да не радим јер сам навикла на обавезе и волим адреналин који носи овај посао, посебно живи програм - изјавила је лепа водитељка. 

Понуде постоје, али је Круна Уна све ставила "на чекање". У једно је сигурна, а то је да не жели да мења формат и да је информатива њен терен. 

- Ја морам да радим само оно сто ме ради, јер једино у тим условима дајем резултате - рекла је Круна Уна.

Информер