Извор:Фото: АТА Принтскин/Инстаграм/dusicajakovljevic

ВИКИ ПРОБУДИЛИ ПОЗИВИ:"Зашто си ми звала мужа у пет ујутру?"

Извор: Нпортал

07.07.2024.

22:51

ВОДИТЕЉКА Душица Јаковљевић звала је Ташкета, мужа певачице Вики Миљковић чак 20 пута у пола пет ујутру.

Наиме, Душица Јаковљевић је једном приликом испричала анегдоту која јој се догодила и насмејала све. Она је открила детаљ из провода са другарима, а у све је на крају била умешана фолк певачица Вики Миљковић.

BloombergAdria.com

 

- Душице, наведи своје највеће пијанство - рекао је водитељ у емисији "Амиџи шоу".

- Морам да наведем Златибор, у једном локалу где сам била, који се налази иза ћошка. Ја сам наставила право и изгубила сам се. Ја се напијем од две чаше вина - почела је Душица, а потом наставила анегдотом из другог провода.

BloombergAdria.com

 

- Ја сам била пре три године са најбољим другарима на сплаву на Новом Београду, толико смо били весели, сви су се понапијали. Један је отишао и није понео телефон, за њим други, нисмо знали где су, ја седнем у кола, нисам била пијана и овај недоступан... Кога ћу, ја узмем да зовем 20 пута, пише на телефону "Таске", ја га зовем у пола пет ујутру и нико се не јавља. Следећи дан око један мени звони телефон и пише: "Вики Миљковић". Каже она: "Љубави, па зашто си звала Ташкета у пола пет?" Мени је толико био блам. Поздрављам их пуно - испричала је Душица једном приликом.

Блиц