Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

У ДОЊЕМ ВЕШУ У ПРОВОДУ: Марија изненадила изазовним стилом

Извор: Нпортал

08.07.2024.

07:43

ГЛУМИЦА Марија Каран изненадила је јавност својим одевним избором током једног вечерњег провода.

Атрактивна црнка је решила да обуче прозирну хаљину испод које се види доњи веш и брусхалтер. Ретко ко би могао да се усди да овако смелу комбинацију обуче. 

Провод ј према фотографијама био незабораван, а она је позирала са полу нагим мушкарцима. 

BloombergAdria.com

 

Косу је пустила да јој пада преко рамена, а на себи је имала и неколико комада накита. 

Марија Каран, иначе, годинама живи на релацији Америка - Европа. Често се пише о њеном приватном животу, једина је разлика што данас ради мање него претходних година. 

Једном прликом се укључила у Јутарњи програм "Прве" телевизије. На питање водитеља хоћемо ли Каранову видети у неким домаћим пројектима, с обзиром на то да у Србији влада хиперпродукција, на шта је глумица одговорила: 

- Знате како, када сам 2010. године отишла за Лондон људи код нас нису ни користили мејл, а ево сада имамо могућност да се чујемо преко видео позива. Ми увек каскамо да будемо умрежени и упућени, али мислим ту сам, ја сам ту. Никада ми није проблем да дођем. Последњи пут сам радила серију "Пет". Говори се о неким новим пројектима, за сада имам своју причу коју радим. Сада када сам у Лондону, мало сам ближе, те та хиперпродукција може да рачуна на мене - изјавила је Марија уживо. Овај коментар изазвао је неверицу код гледалаца.