Извор:Фото: АТА имагес

"Ја немам никаквих тајни, само истина - не плашим се ничега"

Извор: Нпортал

08.07.2024.

08:25

Музичка звезда Драгана Мирковић и бизнисмен Тони Бијелић развели су се након 24 година брака, а из велике љубави су добили двоје деце - Мануелу и Марка.

Певачица свакодневно наступа, те се максимално посветила каријери, а сада је Драгана виђена на аеродрому "Никола Тесла" у пратњи своје мајке.

Драгана није скидала осмех са лица, а како каже, разлог су њена породица и фанови.

- Најлепше је када су мајка и ћерка заједно, то знам и по томе када је моја ћерка са мном. Ми смо сви везани и то је оно што ме чини срећном и испуњеном - рекла је Драгана, а потом одговорила да ли све тајне говори својој мајци.

BloombergAdria.com

- Ја немам никаквих тајни, и ви их знате. Моје тајне су јавне. Немам шта да кријем нити имам шта да кријем. Сви знају све о мени, не морам да се плашим тајни, нити да се плашим шта говорим јер увек говорим истину, па не морам да размишљам шта сам прошли пут рекла.

Певачица је истакла да су јој највећа подршка деца, али и фанови који су увек уз њу.

- Моја породица, деца првенствено и моја публика су задужени за мој успех. Са њима око мене, ја сам најсрећнија жена на свету, мени ништа више не треба - рекла је она, па истакла да је задовољна како њена турнеја напредује.

BloombergAdria.com

Драгана истиче да је јако задовољна како њена турнеја напредује.

- Никад боља турнеја, не знам шта се дешава, али сам пресрећна због тога. Никада више љубави од публике и фанова нисам добила. У целој Европи је било невреме, па сам морала да откажем наступ, али већ смо заказали нови. Напунила сам се љубави и енергије за следећих неколико месеци - истакла је Драгана за "Блиц".