Извор:Фото: АТА имагес

ШОК: Избачен из Елите 5 дана пре суперфинала

Извор: Нпортал

08.07.2024.

08:56

"МИСЛИМ да сам показао да сам занимљив, креативан и речит."

"Задругу 7 Елита" је синоћ напустио Никола Лакић и то дан пред велико финале ријалитија.

Због најмањег броја гласова публике, Никола Лакић је напустио имање у Шимановцима, а онда је у студију коментарисао своје учешће.

- Мислим да сам показао да сам занимљив, креативан и речит. Јако ми недостаје моја Цока и мој син Лазар и надам се да ме не чекају кофери испред стана, како ми кажу учеснци - казао је Лакић.

- Како коментаришеш однос Рајачића и Јелене? - упитала је водитељка.

- Сигуран сам да нешто постоји. Када би ријалити трајао још два месеца, сигуран сам да би се све показало. Рајачић довољно показује својим понашањем да је ту нечега било. Развод је неминован уколико су били интимнији - казао је.

BloombergAdria.com

- Многи коментаришу каква ли је Јелена онда била док је Иван био у ријалитију, а она сама код куће - додала је водитељка.

- Искрено, мени није нормално да су толико хладни једно према другом - казао је Лакић.

- Лејди Ди и ти, како ту стоје ствари? - упитала је.

- Ми смо прави пријатељи, ту ничега нема - казао је Лакић иако су многи коментарисали да је био на граници да превари жену.

- Да ли мислиш да си се на почетку допао Миони? - упитала је.

- Можда физички, али то није ишло даље - истакао је Лакић.

"Нисам донео одлуку да будем веран"

Иначе, учесник "Елите" Никола Лакић, који се прославио учешћем у "Паровима", где је и упознао своју садашњу супругу, у ријалити "Елита" је ушао сам.

Недавно су испливале шокантне информације о његовом односу са Аном Ћурчић, а он је тада проговорио како је освојио жену и како већ дуго издржава да у ријалитију који траје месецима, остане веран.

- Ја сам њу освојио на шарм! Прорадио је неки флуид од погледа упућеног њеног ка мени и мојег ка њој. Што би данашњи клинци рекли, освојио сам је ''на фору''. Што се тиче верности, ту се не доноси одлука... ја никакву одлуку нисам донео па да сам зато веран, додао је он.

(Блиц)