Извор:Фото: Shutterstock/Профимедиа

За један хороскпоски знак ЈУЛ је НАЈСРЕЋНИЈИ месец у години

Извор: Нпортал

08.07.2024.

09:38

Смеши им се успех!

Јул 2024. године обећава велике промене за све хороскопске знакове, али Овнови су ти који могу очекивати највише среће!

Са владарем знака Овна пролазећим кроз Бика, овај месец ће посебно активирати сферу финансија за све рођене у овом знаку.

Марс, планета Овна, обично постаје спор и тврдоглав у Бику, што може значити већу посвећеност заради, бризи о исхрани и јачање самопоуздања. Такође, диспозитор чвора будуће карме је сада у Овну, што наговештава да ће све ваше акције донети жељене резултате.

BloombergAdria.com

Од 1. јула 2024, Црни Месец ће пролазити кроз партнерски сектор Овна, отварајући врата за романсу која може бити светла, али истовремено и донекле забрањена.

Млад Месец 7. јула 2024. године дешава се у знаку Рака, фокусирајући се на вашу кућу или место становања. Ово може донети позитивне вести везане за некретнине, као што је могућност проналаска купца или размишљање о продаји некретнине, што често доноси нови циклус.

У исто време, Венера ће бити у вашем сектору некретнина, што може указивати на заједничке планове са партнером или размишљање о заједничком животу, пише „Атма.хр“.

За многе Овнове, врхунац романтичног периода долази 12. јула када Венера улази у знак Лава, стварајући тригон са вашим Сунцем. Ово може значити заљубљивање, покретање новог хобија или спортске активности, доносећи талас радости и задовољства.

Посебно је важно за Овнове који су слободни, јер ће тригон од будућег чвора до Венере од 20. јула 2024. донети још више задовољства и среће у свему што радите.

Ипак, ретроградни Сатурн у јулу може вам вратити прошлост и изазвати да се суочите са стварима које су биле скривене током пролећа.