Извор:Фото: Принтскрин Јутјуб/Red TV

ПРЕВАРИО ЈЕ СА СЕСТРОМ: Задругаркина ћерка све видела

Извор: Нпортал

08.07.2024.

09:51

ЗАДРУГАРКА Слађа Лазић Бошковић испричала је своју потресну животну причу. Није очекивала да ће се то догодити баш њој.

Слађа је била убеђена да је реч о некој другој девојци. Најчудније је што је супруг повео ћерку на Златобор где је била и његова свастика, односно Слађина сестра: 

- Имали су нешто, али да ли су били у вези то не знам. Након што сам ја ушла у Елиту он је отишао на Златибор, кад сам изашла из ријалитија, њен супруг је то рекао и ја наравно нисам веровала, мада сам ја њега посматрала и било ми је сумњиво много тога код њега. Била сам убеђена да је нека друга девојка у питању и на крају се испоставило да је био и са женом која није психички здрава. Док је мене оптуживао да сам била са другима он се виђао са мојом рођеном сестром. Изгледа да је ово хладан туш и освета са његове стране - рекла је Слађа, па додала:

BloombergAdria.com

 

- Сазнала сам да је био са њом на Златибору и повео је моју ћерку са њима, мени је мала рекла да је видела како су њих двоје били блиски. Ја ћу мојој сестри опростити јер је моја крв, али њега ћу избрисати из живота. Ћерка ми је рекла како их је видела да се грле, они њу нису видели и звала је сестру да види и она. Каже да су били у заносном загрљају и то је она мени испричала у толиком заносу да сигурно није било уопште наивно. Онда ми исприча како је тетка рекла да никако не говори мени да смо били заједно у ријалитију.

- Ја сам њему узела телефон, али је он избрисао све и блокирао је јер сам му ја забранила још раније контакт са њом пошто сам видела ту нешто сумњиво. Он кад му кажем шта је дете видело само ћути док ми се сестра клела и плакала једном кад се напила да ништа није урадила. Њу никад нисам кривила јер сам мислила да је само он заљубљен у њу, међутим кад мало боље размислимо морао је да добије повратну реакцију - рекла је она у емисији "Питам за друга".